X

«Βροχή» πέφτουν τα αιτήματα στο ΣτΕ για κατ’ εξαίρεση προσλήψεις

Ακόμα πέντε αιτήσεις κατατέθηκαν, την Τετάρτη, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στις δέκα.

Ant1news


Της Λίας Κοντοπούλου 

Δεν έχουν τέλος τα αιτήματα προς την αρμόδια τριμελή επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας  για κατ΄ εξαίρεση προσλήψεις και υπηρεσιακές μεταβολές σε φορείς του Δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 

Ακόμα πέντε αιτήσεις κατατέθηκαν σήμερα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στις δέκα τρεις. Ειδικότερα: 

*Το υπουργείο Παιδείας κατέθεσε νέα αίτηση με την οποία ζητεί να  δοθεί η άδεια  για αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε σχολεία του εξωτερικού, για αποσπάσεις εκπαιδευτικών στα ελληνόφωνα τμήματα του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας, για αποσπάσεις  στο γραφείο εκπαίδευσης του Μπουένος Άιρες, αλλά και για αποσπάσεις σε άλλα σχολεία της αλλοδαπής. 

*Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ζητεί να επιτραπεί η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το διορισμό εκπαιδευτικού προσωπικού με ετήσια  σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου  -με ωριαία αποζημίωση- στην Σχολή Εθνικής Άμυνας για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. 

*Ο Δήμος Χαλανδρίου ζητεί την  κατ΄  εξαίρεση πρόσληψη 52 υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (για ένα έτος), προκειμένου να υλοποιηθεί το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακή και Επαγγελματικής Ζωής». 

*Ο Δήμος Σάμου ζητεί να επιτραπεί η πρόσληψη 15 υπαλλήλων με 2μήνη σύμβαση  εργασίας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών (οδηγός απορριμματοφόρου αυτοκινήτου, εργάτες καθαριότητας, κ.λπ.). 

*Το Σπηλαίο Περάματος του Δήμου Ιωαννίνων ζητεί να του επιτραπεί η συνέχιση της διαδικασίας πρόσληψης εποχικού προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου για το 2015.