X

Στον εισαγγελέα ο Πετρακάκος – Τι εξετάζουν οι αστυνομικοί

Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής η σύντροφος του Πετρακάκου και δύο συνεργοί του. Τον ρόλο της 36χρονης εξετάζουν οι αρχές.

Ant1news

Στο Εφετείο οδηγήθηκε, υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο 37χρονος συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, Γιώργος Πετρακάκος, που συνελήφθη χθες στον Βόλο, μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στο κτίριο της ΓΑΔΑ και από εκεί μαζί με τους συγκατηγορούμενούς του, την 36χρονη σύντροφό του και δύο αδέλφια ηλικίας 35 και 27 ετών θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία, στη πρώην Σχολή Ευελπίδων, όπου θα τους ασκηθούν διώξεις.

Ο Πετρακάκος μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη είχε ληστέψει δύο τράπεζες στην Ακράτα και τα Μέθανα, ενώ είχε σχέσεις και με τον καταζητούμενο Βασιλη Παλαιοκώστα,.

Σημειώνεται ότι η σύντροφος του Πετρακάκου είναι αδελφή του αντιεξουσιαστή Τάσου Θεοφίλου, ο οποίος είναι φυλακισμένος για την φονική ληστεία στην Πάρο το 2012 με θύμα 53χρονο οδηγό ταξί.

Την ίδια ώρα, οι αρχές εξετάζουν το ρόλο της 36χρονης στη ληστεία στο "Σωτηρία" , ενώ αναμένουν απάντηση και για το εάν το "ορφανό" DNA που βρέθηκε στη ληστεία των Σπετσών ανήκει στην ίδια γυναίκα.

Επίσης, περιμένουν και την ταυτοποίηση για τη συγκεκριμένη ληστεία καθώς η φωτογραφία της γυναίκας βρίσκεται στην κατοχή των αρχών, τις οποίες από τότε είχε εντυπωσιάσει ο τρόπος που κρατούσε το όπλο.

"Φως" αναμένεται να ρίξουν και οι απαντήσεις από τα εργαστήρια για το εάν τα δυο πιστόλια, το καλάσνικοφ και το κλοκ που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του Βόλου, όπου ζούσε ο Πετρακάκος μαζί με τα δύο του παιδιά, έχουν χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου Καλλιμάνη επίσης στην ίδια περιοχή.