X

Απολογείται ο Πετρακάκος – Θαμμένα καλάσνικοφ στη γιάφκα της Φθιώτιδας

Συνεχίζονται οι έρευνες από την αντιτρομοκρατική. Βαριές οι κατηγορίες για τον ίδιο και τη σύντροφό του. Στο "φως" κρυμμένα όπλα του Πετρακάκου.

Ant1news

Ενώπιος ενωπίω με τον ανακριτή σήμερα ο Γιώργος Πετρακάκος, η σύντροφός του και ακόμη δύο άτομα που συνελήφθησαν σε κρησφύγετο στο Βόλο, μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Όλοι τους αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και σειρά πλημμελημάτων.

Εν τω μεταξύ, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία εντόπισε σήμερα άλλα έξι θαμμένα καλάσνικοφ στον κήπο της γιάφκας του Γιώργου Πετρακάκου στη Φθιώτιδα, ενώ όπως έγινε γνωστό απο την εξέταση στα εργαστήρια της αστυνομίας τα όπλα που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμεενες ημέρες είναι "καθαρά" και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Το Σάββατο η αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες από το "οπλοστάσιο" του Πετρακάκου στις γιάφκες του Βόλου, της Φθιώτιδας και της Αγίας Παρασκευής.

Στις φωτογραφίες εκτός από τα όπλα που βρήκαν οι αστυνομικοί, απεικονίζονται τα αυτοκίνητα που εξετάζουν οι αρχές καθώς και το εσωτερικό της αγροικίας στην Αγία Τριάδα Μώλου Φθιώτιδος.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από τα σπίτια σε Βόλο και Αγία Παρασκευή ένα Καλάσνικοφ, ένα πιστόλι Γκλοκ, ένα πυροβόλο πιστόλι, γεμιστήρες και σφαίρες.