X

Απολογείται την Τετάρτη ο υπεύθυνος κυλικείου που ασελγούσε σε μαθήτριες

Κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για  ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής.

Ant1news


Της Λίας Κοντοπούλου

Την Τετάρτη θα απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια ο 52χρονος σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 10χρονης μαθήτριας μέσα στο κυλικείο σε Δημοτικό σχολείο της Βορειοανατολικής Αττικής.

Οι αρχές εντόπισαν τον κατηγορούμενο μετά από καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία η μητέρα της μαθήτριας. Σύμφωνα με τα όσα της εκμυστηρεύτηκε η κόρη της το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτη ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού την κέρασε μία πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να  της αφαιρέσει την μπλούζα της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία ο κατηγορούμενος   είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος της μαθήτριας και το προηγούμενο χρονικό διάστημα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, προσφέροντάς της δωρεάν τρόφιμα από το κυλικείο.

Το κυλικείο, σύμφωνα με πληροφορίες, το εκμεταλλεύεται η σύζυγος του κατηγορουμένου, ωστόσο το τελευταίο διάστημα λόγω προβλημάτων υγείας της το δούλευε ο 52χρονος.

Η σύλληψή του έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και οδηγήθηκε το Σάββατο ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργου Νούλη, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της ασέλγειας με ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατά εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι προέβη στις πράξεις που του αποδίδονται και μάλιστα ομολόγησε ότι παρόμοιες πράξεις έχει τελέσει σε βάρος δύο ακόμα μαθητριών της Δ' και Ε' Δημοτικού του ίδιου σχολείου.

Ο Εισαγγελέας έχει δώσει παραγγελία να εξακριβωθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης η ταυτότητα των άλλων δυο μαθητριών.