X

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Τρίτη και Πέμπτη

Με δυσκολία σήμερα η κίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. «Χειρόφρενο» και στάσεις εργασίας την Πέμπτη σε όλα.

Ant1news

Πέντε ώρες θα διαρκέσει η σημερινή στάση εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ την Πέμπτη, θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με απεργία και στάσεις εργασίας.

Αναλυτικά

Σήμερα Τρίτη θα παραμείνουν ακινητοποιημένα τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, το μετρό και το τραμ από τις 11:00 έως και τις 16:00. Ο Προαστιακός θα λειτουργεί κανονικά.

Στις 12:00 τα σωματεία των εργαζομένων στις Αστικές Συγκοινωνίες Αθήνας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Τις ίδιες ώρες θα παραμείνουν ακινητοποιημένα τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ, αφού και οι εργαζόμενοι των Μέσων της Θεσσαλονίκης κάνουν στάση εργασίας, από κοινού με τους συναδέλφους τους από την Αθήνα.

Τα λεωφορεία για τη μετακίνηση των ΑμεΑ θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα δρομολόγιά τους.

Την Πέμπτη τρόλεϊ, Προαστιακός Σιδηρόδρομος και ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, αφού οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία.

Μετρό, Ηλεκτρικός και τραμ θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια από τις 10:00 έως και τις 15:00, προς εξυπηρέτηση όσων θέλουν να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Το μετρό δεν θα πραγματοποιεί το δρόμολόγιο από τη Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο.

Τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 έως τις 21:00, με τα οχήματα να αποσύρονται από τις 20:00.

Στην 24ωρη απεργία της ερχόμενης Πέμπτης θα συμμετάσχουν και οι οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί όλης της χώρας.