X

Την ακύρωση προστίμου για τη λίστα Λαγκάρντ ζητά ο Παπασταύρου

"Περιμένω το επόμενο ασύμμετρο χτύπημα... Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν", αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του.

Ant1news

Προσφυγή κατέθεσε ο Σταύρος Παπασταύρου για την ακύρωση του άδικου, όπως το χαρακτηρίζει, προστίμου που επιβλήθηκε στο ίδιο και τη μητέρα του για τη λίστα Λαγκάρντ με βάση, όπως σημειώνει, «ένα κατασκευασμένο, αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας, αρχείο excel». 

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Παπασταύρου σημειώνει: «Καταλαβαίνω ότι η οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος μου, η λάσπη και η προσπάθεια εξόντωσης δεν θα σταματήσουν εδώ. Περιμένω το επόμενο ασύμμετρο χτύπημα.»

Και προσθέτει ότι «η υπέρβαση όμως κάθε ορίου στην επινόηση άλλοτε στοιχείων, άλλοτε γεγονότων και πλέον και πληροφοριών εκθέτει και αποκαλύπτει καθημερινά τους ευρύτερους στόχους των εμπνευστών της συστηματικής σε βάρος μου συκοφαντίας. Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν και η δικαιοσύνη θα κρίνει άμεσα τους συκοφάντες». 

Παράλληλα, ο κ. Παπασταύρου γνωστοποιεί ότι κατέθεσε μήνυσε σε εφημερίδα για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση για το άθλιο και ψευδές, όπως το χαρακτηρίζει  δημοσίευμα, στο οποίο αναφερόταν ότι το όνομά του ήταν και στη λίστα Ρηνανίας-Βεστφαλίας (λίστα Μπόργιανς).

«Αντί άλλης αναφοράς, δίνω στη δημοσιότητα απάντηση από τον αποκλειστικά και κατεξοχήν αρμόδιο Δημόσιο φορέα, Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος σε σχετικό νόμιμο αίτημά μου (22.2.2016), που επιβεβαιώνει ότι δεν περιλαμβάνομαι στη σχετική λίστα. Με την απάντηση αυτή αποδεικνύεται πανηγυρικά η αναλήθεια του δημοσιεύματος», αναφέρει ο Σταύρος Παπασταύρου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό έγγραφο: