X

Σύλληψη σοκ για τον φόνο του Τάκη

Η δολοφονία του συγκλόνισε το πανελλήνιο! Ο φερόμενος ως δράστης έκρυψε το πτώμα, άλλαξε καταθέσεις και προσπάθησε να παρουσιάσει το φόνο σαν αυτοκτονία.

Ant1news

Ένταλμα σύλληψης, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, εξέδωσε η ανακρίτρια Νάξου σε βάρος του Βούλγαρου «φίλου» του 21χρονου Τάκη Βαζακόπουλου, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος το 2014 στη Σαντορίνη.

Τα ίχνη του 21χρονου χάθηκαν όταν ο «φίλος» του τον μετέφερε με τη μηχανή του στο Μεγαλοχώρι όπου έμενε. Η δολοφονία του άτυχου μουσικού αποκαλύφθηκε τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση του στις 7 Αυγούστου 2014, όταν ο «φίλος» του κλήθηκε για νέα κατάθεση και παραδέχθηκε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι παρέλαβε τον Τάκη με τη μηχανή του από τη στάση των λεωφορείων και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του σε γειτονική περιοχή. Κάποια στιγμή που βρέθηκαν στο πάρκινγκ, λογομάχησαν για θέματα της παρέας τους και τον έσπρωξε με δύναμη. Ο Τάκης πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του σε μία μεγάλη πέτρα και έμεινε αναίσθητος.

Ο ίδιος ήθελε, μάλιστα, να φανεί η εξαφάνισή του φίλου του σαν αυτοκτονία, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι την περίοδο εκείνη ο άτυχος νέος ήταν πεσμένος ψυχολογικά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Από τότε, ο ίδιος άλλαξε αρκετές φορές την κατάθεσή του μέχρι που την περασμένη Πέμπτη οδηγήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Σαντορίνης στη Νάξο, για να παρουσιαστεί σε Ανακριτή και Εισαγγελέα. Ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 18 Απριλίου.