X

Προφυλακίστηκε το μέντιουμ των… διασήμων

Ελεύθερα αφέθηκαν τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της σπείρας. Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της η 44χρονη.

Ant1news

Την προφυλάκιση του 44χρονου μέντιουμ των επωνύμων αποφάσισε ο 7ος τακτικός ανακριτής, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της σπείρας αφέθηκαν ελεύθερα.

Συγκεκριμένα, η μια από τις τέσσερις γυναίκες αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ οι άλλες τρεις θα εμφανίζονται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της η 44χρονη φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και να ανέφερε ότι δεν έχει πάρει τα χρήματα που της καταλογίζουν.

«Δεν έχω πάρει αυτά τα χρήματα που με κατηγορούν. Όσα ποσά έχω εισπράξει έχουν μπει στον λογαριασμό μου. 24.000 από τη μια και 19.000 από την άλλη. Σε καμιά από τις δυο δεν υποστήριξα ότι θα έκανα πρόβλεψη θανάτου η ασθένειας συγγενικού τους προσώπου», υποστήριξε στην απολογία της η 44χρονη.

Το μέντιουμ των επωνύμων ισχυρίστηκε ότι: «Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για λάδια μαντζούνια κομπολόγια, θυμιατά και ευχολόγια. Ήθελαν και ξεμάτιασμα από τον Τούρκο Ιμάμη. Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για να αποσπάσουμε χρήματα. Η μια από αυτές ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά που αποδειχθεί ότι δεν έπρεπε να εισπραχθούν δεν έχουμε πρόβλημα να τα επιστρέψουμε. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα. Η πρώτη καταγγέλλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει. Έκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο άντρας της».