X

Νέα κόντρα Πολάκη με τη Δικαιοσύνη

Η σύλληψη του διευθυντή και του υποδιευθυντή του Νοσοκομείου Τρικάλων, στάθηκε η αφορμή για τη νέα επίθεση Πολάκη. «Καλύπτει» τον υπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ant1news

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής η αστυνομία Τρικάλων συνέλαβε τον διευθυντή και τον υποδιευθυντή του Νοσοκομείου Τρικάλων έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο εργολάβος καθαριότητας και προσωρινή διαταγή που εξέδωσε δικαστής.

Η διοίκηση του νοσοκομείου, προχώρησε στην πρόσληψη καθαριστριών με ατομικές συμβάσεις και ο εργολάβος καθαριότητας κατέθεσε μήνυση αμφισβητώντας το δικαίωμα της διοίκησης να προβεί σε προσλήψεις και ο δικαστής που επελήφθη του θέματος τον δικαίωσε, εκδίδοντας προσωρινή διαταγή υπέρ του, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προβεί στις συλλήψεις.

Άμεση ήταν η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο οποίος σε μακροσκελή ανακοίνωση του στο Facebook, καταφέρθηκε κατά της δικαιοσύνης για την απόφαση αυτή, αλλά και κατά της αστυνομίας την οποία κατηγόρησε για επίδειξη υπερβάλλοντος ζήλου, μιλώντας παράλληλα για «ανένδοτο αγώνα» κατά της διαπλοκής.

Με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κάλυψε πλήρως τον υπουργό για τις δηλώσεις του, αναφέροντας πως, «ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια εξυγίανσης του τομέα της δημόσιας υγείας. Ξεκαθαρίζουμε σε όσους απομυζούσαν τους πόρους του δημοσίου καταβάλλοντας ως αντίτιμο ψίχουλα για μισθούς και άθλιες εργασιακές συνθήκες στους εργαζόμενους του κλάδου, αλλά και σε όσους υποστηρίζουν το καθεστώς αυτό, πως η απόφαση μας για την οριστική πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς θα υλοποιηθεί, όσο κι αν αυτό τους ενοχλεί».

Το όλο θέμα σχολίασε σε ανακοίνωση της και η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας μεταξύ άλλων, «ο γνωστός κ. Πολάκης χτύπησε ξανά. Επιτέθηκε στον δικαστή που, εφαρμόζοντας το νόμο, έκρινε αντίθετα από τα θέλω του κ. Υπουργού. Στη συνέχεια επιτέθηκε στην τοπική αστυνομία που εφάρμοσε τη δικαστική απόφαση.Φαίνεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ η Δικαιοσύνη είναι σεβαστή και καλή όταν συμμορφώνεται με τα θέλω των κυβερνητικών στελεχών».