X

Σοκ! Ομολόγησε τον τεμαχισμό της Άννυ ο πατέρας της!

Τι είπε ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του παιδιού του. Η 25χρονη μητέρα παραδέχθηκε την κατηγορία της ψευδορκίας.

Ant1news

Της Λίας Κοντοπούλου

«Πάγωσε» το ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όταν ο πατέρας της 4χρονης Άννυ παραδέχθηκε ότι τεμάχισε το πτώμα της μικρής. Ο 27χρονος κατηγορούμενος ωστόσο αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που σκότωσε το παιδί του στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα.

Πρόεδρος: Τι λέτε, κύριε κατηγορούμενε, για τις πράξεις που σας αποδίδονται;

Πατέρας: Αρνούμαι τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούμαι

Πρόεδρος: Τον τεμαχισμό τον αποδέχεστε;

Πατέρας: Ναι

Η 25χρονη μητέρα αρνήθηκε την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, όμως παραδέχθηκε την κατηγορία της ψευδορκίας, ενώ ο 30χρονος φίλος του πατέρα, ο οποίος επίσης κατηγορείται για ανθρωποκτονία και περιύβριση νεκρού αρνήθηκε τα πάντα.

Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα την ένσταση περί ακυρότητας επίδοσης του παραπεμπτικού βουλεύματος στον 30χρονο Νικολάι, καθώς διαπιστώθηκε από έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών ότι το βούλευμα είχε μεταφραστεί στα βουλγαρικά.

 

Η δίκη ξεκίνησε με την κατάθεση της γιαγιάς της μικρής Άννυ, η οποία παρίσταται ως πολιτικώς ενάγουσα.

Γιαγιά: Η κόρη μου δεν έχει ενοχή. Σε αυτή την υπόθεση  ευθύνονται οι δυο κατηγορούμενοι. Πονάω παρά πολύ για την εγγονή μου. Δεν μου αρέσει που η κόρη μου είναι έγκλειστη.

Πρόεδρος: Πότε μάθατε για πρώτη για την εξαφάνιση  της εγγονής σας;

Γιαγιά: Είδα την κόρη μου στην τηλεόραση  να αναζητά το παιδί της και μετά με πήραν από την Ελλάδα και μου είπαν όλη την αλήθεια..

Εισαγγελέας: Τι πιστεύετε  ότι συνέβη με την Άννυ;

Γιαγιά: Αυτό που μάθαμε στην Ελλάδα, ότι την σκότωσε ο πατέρας της, ότι την τεμάχισε και ότι την μαγείρεψε...

Η δίκη συνεχίστηκε με την κατάθεση του παππού της μικρής ο οποίος εμφανώς συγκινημένοςκατέθεσε πως «η Άννυ ήταν καλό και ευγενικό παιδί, παρά πολύ έξυπνη . Σκίζεται η καρδιά μου για εκείνη».

«Οι δύο κατηγορούμενοι είναι αυτοί που το έχουν κάνει. Σκότωσαν το παιδί και το τεμάχισαν. Το παιδί χάθηκε...» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στους Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ , γνωστού  ως Σάββα και Νασίφ Αχμέντοφ ή Νικολάι που φέρονται να διέπραξαν το έγκλημα. 

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου.