X

Εισαγγελική έρευνα στην εταιρία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα

Στο μικροσκόπιο των εισαγγελέων διαφθοράς η εταιρία της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ant1news


Του Γιάννη Τσακίρη

Έρευνα των εισαγγελέων διαφθοράς πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της εταιρίας της συζύγου του διοικητή της Τραπέζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς διαφθοράς κατέσχεσαν έγγραφα και ηλεκτρονικά στοιχεία που αφορούν εταιρία της συζύγου του κ. Στουρνάρα, η οποία φέρεται να είχε λάβει ποσά ως δαπάνες για διαφημιστικούς σκοπούς από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πηγές της Τραπέζης της Ελλάδος επιβεβαίωσαν την έρευνα των εισαγγελέων και τόνισαν ότι ο κ. Στουρνάρας και η σύζυγός του κυρία Σταυρούλα Νικολοπούλου δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα .

Δικαστικές πηγές ανέφεραν ότι η έφοδος της Εισαγγελίας Διαφθοράς στο γραφείο της συζύγου του κ. Στουρνάρα γίνεται στο πλαίσιο της δεύτερης προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται με αφορμή καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως έλεγαν συνεργάτες του πρωθυπουργού ο  Γιάννης Στουρνάρας τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα και τον ενημέρωσε για την έρευνα. Από το Μαξίμου σημείωναν ότι οι δυο άνδρες συμφώνησαν πως η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και πρέπει να κάνει το έργο της και ότι η καλή συνεργασία τους θα συνεχιστεί.