X

Ποινική δίωξη για τον φόνο στην Πανόρμου

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σε ανακριτή. Τι δηλώνει για την πράξη του και τι αναμένεται να υποστηρίξει στην κατάθεσή του.

Ant1news

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 60χρονος δράστης της δολοφονίας του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους, το απόγευμα της Παρασκευής, ο οποίος παραδόθηκε το Σάββατο στις Αρχές.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της παράνομης οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενος, που έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σε ανακριτή, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης του, δηλώνει μετανιωμένος και υποστηρίζει πως βρέθηκε σε άμυνα καθώς του επιτέθηκε το θύμα.

Τα κίνητρα του φόνου δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά από την Αστυνομία, ωστόσο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός, δημιουργούσε προβλήματα γενικώς στη γειτονιά, ενώ με το θύμα είχε διαμάχη από παλιά.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν μάρτυρες στους αστυνομικούς, ο δράστης στο παρελθόν πήγαινε για γυμναστική στο γυμναστήριο του θύματος, αλλά ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου τον απομάκρυνε, καθώς δημιουργούσε προβλήματα.