X

Στον ανακριτή πατέρας και γιος για το φονικό στα Ανώγεια

Οι δυο άνδρες θα παρουσιαστούν στις 11:00 ενώπιον του ανακριτή ενώ σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ant1news

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα για να απολογηθούν τόσο ο 54χρονος άνδρας που παραδόθηκε στις Αρχές για τη δολοφονία του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη, όσο και ο γιος του.

Σε βάρος των δύο ανδρών, που εμφανίστηκαν χθες στην αστυνομία, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, χωρίς όμως να έχουν προσωποποιηθεί οι κατηγορίες.

Σύμφωνα με το Cretalive, ο 54χρονος, συνοδεία αστυνομικών, οδηγήθηκε χθες στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση δολοφονίας του 23χρονου, ενώ ο γιος του εμφανίστηκε στην αστυνομία λόγω των καταθέσεων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Άλλωστε, στον τόπο του φονικού εντοπίστηκαν κάλυκες τριών διαφορετικών διαμετρημάτων. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο εύρημα το οποίο θα πρέπει να αξιολογηθεί σε συνάρτηση με τις παραπάνω μαρτυρίες της πλευράς του θύματος, βάσει των οποίων εκτός από τον 54χρονο, πυροβόλησε και ο γιος του.