X

Στον Εισαγγελέα ο “πιστολέρο” του Εφετείου

«Δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν», υποστήριξε στην απολογία του ο δράστης, ο οποίος χθες άρχισε να πυροβολεί έξω από το Εφετείο της Αθήνας.

Ant1news

Της Λίας Κοντοπούλου

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου o θείος του δολοφονημένου Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος χθες το πρωί έβγαλε ένα περίστροφο την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μπροστά στην κάμερα του ΑΝΤ1 άρχισε να πυροβολεί στον αέρα έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε δίωξη σε βάρος του 44χρονου για τέσσερα πλημελλήματα: των άσκοπων πυροβολισμών, της παράνομης οπλοφορίας, της παράνομης οπλοκατοχής και της αντίστασης κατά της Αρχής. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο “πιστολέρο” του Εφετείου υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν και πως σκοπός του ήταν να φοβίσει εκείνους που δολοφόνησαν τον ανιψιό του προκειμένου να αποκαλύψουν που βρίσκεται το πτώμα.

 

Δείτε πώς περιέγραψε τις δραματικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Φαίη Χρυσοχόου, που βρισκόταν δίπλα στον δράστη όταν εκείνος έβγαλε το περίστροφο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα: