X

Προφυλακίστηκε και ο τελευταίος κατηγορούμενος για την δολοφονία του Αμερικάνου στην Ζάκυνθο

Ο συγκεκριμένος θεωρείται από τους βασικούς υπόπτους της δολοφονίας. «Βρέθηκα τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο», λέει Σέρβος κατηγορούμενος.

Ant1news


Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και ο τελευταίος από τους εννέα φερόμενους ως δράστες της δολοφονίας του Bakary Henderson στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Στις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου προκειμένου να απολογηθεί στην κ. Ανακρίτρια.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος θεωρείται από τους βασικότερους εκ τω φερόμενων δραστών στην συγκεκριμένη υπόθεση.

"Βρέθηκα τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο"

Εν τω μεταξύ, νεαρός Σέρβος που κατηγορείται ότι μετείχε στην άγρια δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα μετά την αποφυλάκισή του με εγγύηση δήλωσε ότι βρέθηκε τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο.

Ο νεαρός Σέρβος ο οποίος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μαζί μ’ έναν συμπατριώτη του, είπε ότι οι δυο τους δεν μετείχαν στον έως θανάτου ξυλοδαρμό του άτυχου Αμερικανού.

«Είδα ένα μεγάλο χάος, πλήθος να σπρώχνεται και τίποτε άλλο. Νιώθω άσχημα που βρεθήκαμε εκεί», υποστήριξε μιλώντας στο σερβικό δίκτυο B92.

Συνολικά εννέα άτομα συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία από πρόθεση μετά τον καυγά που ξέσπασε για τη selfie που τράβηξε ο Μπακαρί Χέντερσον με μια σερβιτόρα σε κλαμπ στο Λαγανά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρο Χρονόπουλο.