X

Σοβαρά επεισόδια κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών (βίντεο)

Ισχυρή αστυνομική δύναμη επιστρατεύτηκε στο Αγρίνιο μετά από επεισόδια μέσα σε δικαστική αίθουσα. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ant1news

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα δικαστήρια Αγρινίου, όταν μέλη κινημάτων και άλλων οργανώσεων που βρίσκονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα επιχείρησαν να ματαιώσουν τρεις πλειστηριασμούς που ήταν προγραμματισμένοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agriniosite.gr, επενέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Μετά τον πλειστηριασμό στο Μεσολόγγι, την περασμένη Τετάρτη  που ματαίωσαν με την αγωνιστική τους παρουσία συλλογικότητες, ενεργοί πολίτες και μέλη της Λαϊκής Ενότητας, σειρά πήρε σήμερα  το Αγρίνιο, όπου παραβρίσκεται και ο εμπορικός σύλλογος.

Τρεις  πλειστηριασμοί επαγγελματικής στέγης Αγρινιωτών, ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα, Τετάρτη στις 19 Ιούλη, στις 15:30 στα Δικαστήρια Αγρινίου και ακολουθούν άλλοι οκτώ στις 26 Ιούλη 2017.

 

 

 

 

 

 

Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, με στόχο να μην επιτρέψουν να πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί, πραγματοποίησαν για ακόμα μία Τετάρτη μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη των Συλλογικοτήτων ζητούν επίσης να μη ξεκινήσει από το τέλος του καλοκαιριού η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

 

Να σημειωθεί ότι οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης έχουν αποφασίσει να απέχουν από τους πλειστηριασμούς έως και την 1η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, μετά την 1η Οκτωβρίου θα αποφασιστεί, σε νέα Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει, η περαιτέρω στάση επί της αποχής.

Διαμρτυρία κατά των πλειστηριασμών έγινε και στο Ειρηνοδικείο Αθηνών