X

Για πέντε ώρες κατέθετε ο πατέρας της άτυχης εφοριακού

Έφυγε από την πίσω πόρτα χωρίς δηλώσεις. Τι κατέθεσε και τι είπε ο δικηγόρος του. Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση. Για "τρελό άνθρωπο" μίλησε η αδελφή του στον ΑΝΤ1.

Ant1news

Πέντε ώρες παρέμεινε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, η οποία δολοφονήθηκε, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Κώστας Ζέμπερης έφυγε από την πίσω πόρτα του κτιρίου χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ ο δικηγόρος του τόνισε πως ο πελάτης του κατέθεσε ό,τι γνώριζε για τη δολοφονία της κόρης του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας της άτυχης γυναίκας υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και επιβίβασε στο σημείο εκείνο έναν πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία.

Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

«Σε περίπτωση που δεν προκύψει, τελικά, κάτι σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου. Μπορεί κάποιος να παρακολούθησε μέσα στο νεκροταφείο την γυναίκα και μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο να της επιτέθηκε», τόνισε νωρίτερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, συγγενείς της άτυχης γυναίκας εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα της, για τη συμπεριφορά του προς αυτήν, ενώ ακόμα και η ίδια του η αδελφή κάνει λόγο για έναν "τρελό άνθρωπο".

"Να πω την αλήθεια ότι ο αδελφός μου είναι και λίγο τρελός κι ότι όλα αυτά που λέει για την οικογένεια είναι ψέματα. Η πρώτη μου σκέψη, ακριβώς επειδή χρωστάει σ’ όλο τον κόσμο, ήταν κάποιοι από αυτούς (δανειστές) και πάλι δεν ήθελα να το πιστέψω. Υπάρχουν άνθρωποι να αφαιρέσουν τη ζωή σε ένα παιδί γι’ αυτά, για τα χρέη; Γιατί δεν σκότωναν τον ίδιο", είπε στον ΑΝΤ1 η θεία της Δώρας και αδελφή του πατέρα της.

Σχετικά με τη δήλωση του αδελφού της, ότι βρέθηκε τυχαία έξω από το νεκροταφείο την ώρα του εγκλήματος, η ίδια τονίζει ότι μπορεί και να το γέννησε από το μυαλό του για να βγαίνει στην τηλεόραση. "Δεν καταλαβαίνετε τι σας λέω; Μπορεί και να έγινε και να πήρε μια κούρσα, αλλά μπορεί και να το ‘χει  βγάλει από το μυαλό του το τρελό!", λέει η αδερφή του στον ΑΝΤ1.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες και από τα δεδομένα που υπάρχουν στο τηλέφωνο της ατυχής εφοριακού, μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της επαφών.

Την ίδια στιγμή συγκλονισμένη η αδελφή της συνεχίζει να αναρτά στο Facebook μνήματα για το θάνατο της αδελφής της. Η ίδια κάνει έκκληση σε οποίον έτυχε να δει κάτι στο Β Νεκροταφείο, να το καταθέσει στις αρχές, ενώ παράλληλα, σε νέα ανάρτησή της στο Facebook ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο της αγαπημένης της Δώρας.

 

Η θεία της 32χρονης μιλά από πλευράς της για ένα αγνό κορίτσι, αφοσιωμένο στη δουλειά της και στην οικογένεια της. "Αυτό το κορίτσι ζούσε όλη την οικογένεια, ακόμα και αυτόν τον ρεζίλι, αυτή τον τάιζε… τι άλλο να σας πω.", είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.