X

“Παγώνουν” εκ νέου οι πλειστηριασμοί

Αναστέλλονται και πάλι οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσων. Μέχρι πότε ισχύει η αναστολή.

Ant1news

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες ότι αναστέλλεται η διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών, που έχουν προγραμματισθεί για αύριο και μέχρι 31.1.2018.

Να σημειωθεί ότι ανάλογη απόφαση είχε ληφθεί από τον σύλλογο και στην προηγούμενη συνεδρίαση του για το χρονικό διάστημα από 20 Δεκεμβρίου 2017 έως 3 Ιανουαρίου του 2018.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, «η απόφαση σχετίζεται με την εν εξελίξει νομοθετική διαδικασία εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής των πλειστηριασμών, νομοθετική διαδικασία που κρίνεται κατεπείγουσα ενόψει της ολοκλήρωσης της 3ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος».

Την ίδια στιγμή κι όπως αποκάλυψε πρώτος ο ΑΝΤ1, δεν θα περιλαμβάνεται τελικά στο Πολυνομοσχέδιο η διάταξη για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στο Δημόσιο, αλλά θα έρθει με την μορφή τροπολογίας τις ερχόμενες ημέρες στην Βουλή.