X

Κωνσταντίνος Ζέμπερης στον ΑΝΤ1: έχουν σβηστεί ονόματα από τις υποθέσεις που χειριζόταν το παιδί μου (βίντεο)

Τι είπε για τον καθ΄ ομολογία του δολοφόνο της κόρης του. Αλλαξε ξανά ισχυρισμούς, μέσα σε 24 ώρες, ο δράστης.

Ant1news

Ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης, πατέρας της δολοφονημένης εφοριακού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, είπε ότι ο καθ΄ ομολογία του δολοφόνος της εφοριακού «λέει την αλήθεια. Μου είχε πει η κόρη μου ότι την απειλούσαν. Έπρεπε το παιδί να έχει φύλαξη όλο το 24ώρο και δεν είχε τίποτα/ Της είχε πει να τα παρατήσει όλα και να φύγει».

«Πιστεύω ότι η υπηρεσία της πάει να τα κουκουλώσει, προσπαθούν να τα σκεπάσουν», είπε ο Κ. Ζέμπερης, ισχυριζόμενος ότι θεωρεί πως η κόρη του είχε αναφέρει στην υπηρεσία της ότι είχε προβλήματα, όπως είχε κάνει και σε εκείνον, αναφέροντας ότι «από τον υπολογιστή της, έχουν χαθεί ονόματα, από υποθέσεις που χειριζόταν το παιδί μου», σημειώνοντας ότι «δεν είχε υποθέσεις που αφορούν κουλουτζήδες, αλλά σημαντικές υποθέσεις».

Όπως είπε, «ο άνθρωπος αυτός ήθελε την κόρη μου νεκρή, γι΄ αυτό την χτύπησε με μανία», ενώ ερωτηθείς σχετικά από τον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε ότι ο καθ΄ ομολογία του δολοφόνος «μίλησε τώρα, διότι δεν του έδωσαν τα υπόλοιπα λεφτά που του είχαν υποσχεθεί».

«Δεν θα αφήσω πέτρα για πέτρα, θα ψάξω και θα βρω τους δολοφόνους του παιδιού μου, εκτός κι αν προλάβουν αυτοί να με σκοτώσουν», είπε ο πατέρας της εφοριακού.

Εν τω μεταξύ, ο Μανώλης Σοροπίδης, αλλάζει και πάλι την απολογία του. Μιλώντας στο STAR μέσα απο τις φυλακές Δομοκού και με παραληρηματικό λόγο υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως την 32χρονη εφοριακό μαχαίρωσαν δύο άλλοι άνδρες, ο Χάρης και ο “Ψηλός”, που του είχαν πει να πάρει την τσάντα της.

"Αλλά θέλανε να κόψω εγώ την κοπέλα, γιατί θα μ΄ έπιανε αναγκαστικά και θα είχα το DNA της επάνω μου, αν δεν με πιάνανε μέσα στο νεκροταφείο, ώστε να βγουν αυτοί καθαροί, γιατί θα είχα σίγουρα το DNA της επάνω μου. Με στείλανε μετά το κινητό της να το πάω σε ένα μαγαζί, το οποίο είχε κάμερες, ήταν για δεύτερη φορά σίγουροι ότι θα πιάνανε εμένα. Αυτοί το κάνανε με μαχαίρι. Είναι χασάπηδες, την κοπέλα την εκτελέσανε, γιατί τους ήταν εμπόδιο. Τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά, γιατί οι πελάτες τους ήταν μεγάλου κύρους και μεγάλα ονόματα", προσθέτει ο Σοροπίδης.