X

To ΠΑΜΕ στο Μαξίμου (βίντεο)

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν νωρίς το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ, διαμαρτυρόμενα για το πολυνομοσχέδιο. Τραυματίας αστυνομικός στο 401.

Ant1news

Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν το πρωί δεκάδες μέλη του ΠΑΜΕ, που διαμαρτύρονται για το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή και συγκεκριμένα για τη διάταξη σχετικά με τις απεργίες.

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα μέλος του ΠΑΜΕ δήλωσε πως «στέλνουμε μήνυμα σε αυτή την αδίστακτη κυβέρνηση», τονίζοντας πως «είναι πάγιες οι απαιτήσεις των κεφαλαιοκρατών να βάλουν εμπόδια στους απεργούς και αυτή η κυβέρνηση ως γνήσιος εντολοδόχος, τους κάνει τη χάρη».

Ο ίδιος κάλεσε την κυβέρνηση να «πάρει πίσω το νομοσχέδιο», σημειώνοντας πως όσες κυβερνήσεις προσπάθησαν να προωθήσουν κάτι τέτοιο, το «πλήρωσαν» ακριβά. 

Λίγο πριν από τις 10, οι συγκεντρωμένοι απομακρύνθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου. 

Ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ τραυματίστηκε, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για χτύπημα που δέχθηκε στο μάτι του.

Χθες μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλλαν στο υπουργείο Εργασίας, σπάζοντας την τζαμαρία, αφού δεν έγινε δεκτό το αίτημά τους για συνάντηση με την Υπουργό, Έφη Αχτσίογλου, την οποία τελικά συνάντησαν σε έντονο κλίμα.