X

Σαφείς απαντήσεις ζητά η μητέρα της Δώρας από τον δολοφόνο της

Η μητέρα της άτυχης εφοριακού καταθέτει υπόμνημα με συγκεκριμένες ερωτήσεις μετά το σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις από τον καθ ομολογίαν δολοφόνο.

Ant1news

Συγκεκριμένες απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων ζητά η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη από τον καθ ομολογίαν δολοφόνο της κόρη της.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, κα Παναγοπούλου, η μητέρα κατέθεσε υπόμνημα για να μπει ένα τέλος στον εφιάλτη που ζουν μετά και τις αποκαλύψεις του 58χρονου για «πληρωμένη δολοφονία», «αφεντικά», «γνωστούς δικηγόρους» κτλ.

Η κα Παναγοπούλου μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι η μητέρα της Δώρας δηλώνει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας μπορεί να σκότωσε τη Δώρα μια φορά, αλλά σκοτώνει κάθε μέρα μια μάνα και τρία αδέλφια…

Γι αυτό ζητά με το υπόμνημά της να δώσει ο 58χρονος συγκεκριμένες απαντήσεις σε ερωτήματα για την ανθρωποκτονία της Δώρας, κατά την αυριανή του συμπληρωματική απολογία.

Μεταξύ αυτών των ερωτημάτων είναι «ποια ακριβή ημερομηνία άρχισε ο δράστης να παρακολουθεί τη Δώρα;», «πότε ήταν η πρώτη φορά που είδε τη Δώρα από κοντά;», «ποια άλλα πρόσωπα γνώριζαν το σχέδιο της δολοφονίας;», «το μήνυμα “μην ξαναπάς στο νεκροταφείο” το έστειλε ο ίδιος στη Δώρα ή άλλος;».