X

Καταδικάστηκε για το επεισόδιο με τον τροχονόμο ο Στέλιος Διονυσίου

Τι είπε στην απολογία του ο γνωστός τραγουδιστής και ποια η ποινή που του επέβαλε το δικαστήριο. Τι υποστήριξε ο τροχονόμος.

Ant1news

Σε φυλάκιση 8 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο Στέλιος Διονυσίου για το επεισόδιο που είχε με τροχονόμο στις 30 Ιανουαρίου στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Η κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη μετατράπηκε σε απλή σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ έπειτα από αίτημα του συνηγόρου του Βασίλη Καπερνάρου, αναγνωρίστηκε στον τραγουδιστή το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Ο Στέλιος Διονυσίου στην απολογία του υποστήριξε ότι έδωσε τον ιερότερο όρκο που έχει στη ζωή μου, στα κόκαλα του πατέρα του, ότι δεν είχε καμία πρόθεση να χτυπήσει τον τροχονόμο, καθώς σέβεται απόλυτα την αστυνομία. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβη με τον αστυνομικό:

"Όπως πέρναγα πιθανό να ακούμπησε στον καθρέφτη. Πήγαινα με 10 χιλ. Κατέβηκα να δω πως είναι ο αστυνομικός, δεν φαινόταν να έχει κάτι. Είχα όμως πολύ ένταση διότι ήθελα να πάω στο νοσοκομείο και του μίλησα πολύ άσχημα και ζητάω συγγνώμη για αυτό και πάλι" είπε χαρακτηριστικά.

"Είδα ότι υπήρχε μια ένταση με συνάδελφο που ήταν εκεί. Τότε το αμάξι ξεκίνησε έκοψε την κορδέλα και ήρθε προς την Δορυλαίου. Ερχόταν καταπάνω μου, έκανα στην άκρη και με χτυπάει με τον καθρέφτη στο δεξί χέρι. Του φωνάζω "βλέπω την πινακίδα θα σου κάνω μήνυση". Εκεί σταμάτησε, κατέβηκε και ήρθε προς το μέρος μου και μου λέει ''τι θες ρε μ…α θέλω να περάσω'', ήταν εξαγριωμένος σε τρομερή ένταση" υποστήριξε από πλευράς του ο τροχονόμος.