X

Βαριά “καμπάνα” σε 31χρονο που έκλεισε γατάκια σε κάδο απορριμμάτων

Ο νεαρός άνδρας καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης, ενώ του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για κακοποίηση ζώων. Τι λέει ο ίδιος.

Ant1news

Σάλο έχει προκαλέσει στα Τρίκαλα η υπόθεση ενός 31χρονου που κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας για κακοποίηση ζώων.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης, ενώ του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ καθώς κατηγορείται για το κλείσιμο ενός κάδου απορριμμάτων στη Δυτική Παραλία της Καλαμάτας, όπου εντός βρέθηκαν πεταμένα τρία γατάκια.

Η καταγγέλλουσα κατέθεσε στο δικαστήριο ότι είδε έναν άντρα να πηγαίνει σε κάδο και να κλείνει το καπάκι. Αυτό, όπως είπε, της προκάλεσε εντύπωση. Έτσι άνοιξε τον κάδο και είδε μέσα πεταμένα τρία γατάκια. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και υπέδειξε το άτομο που είδε να κλείνει το καπάκι.

Σε ερωτήσεις της Έδρας δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν είδε το νεαρό να κρατάει ή να πετάει κάτι στον κάδο, παρά μόνο να κλείνει το καπάκι και εκτίμησε ότι τα γατάκια βρίσκονταν εκεί από πριν.

Από πλευράς του ο 31χρονος εξήγησε πως ούτε άκουσε ούτε είδε τα γατάκια όταν έκλεινε το καπάκι. Δεν μπόρεσε, όμως, να δώσει πειστική απάντηση γιατί η καταγγέλλουσα μόλις άνοιξε το καπάκι είδε τα γατάκια και αυτός όχι.

Επίσης, σύμφωνα με το tharrosnews.gr, από την πρόεδρο του Δικαστηρίου του επισημάνθηκε ότι εκείνο το βράδυ στην Αστυνομία παραδέχθηκε την πράξη του, ενώ τώρα λέει άλλα.