X

Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη (εικόνες)

Επίθεση στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της 32χρονης, από τους γονείς του θύματος. Διεκόπη η εκδίκαση της υπόθεσης, που ξεκίνησε σε βαρύ κλίμα.

Ant1news

Νέα ένταση δημιουργήθηκε κατά την είσοδο του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Τόσο ο πατέρας της Δώρας, όσο και η μητέρα της, επιτέθηκαν φραστικά και επιχείρησαν να επιτεθούν και σωματικά στον Σοροπίδη, που εισήλθε στη δικαστική αίθουσα συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Οι ψυχραιμότεροι συγκράτησαν τον πατέρα της 32χρονης, ενώ η μητέρα της ξέσπασε και σε κλάματα στη θέα του κατηγορούμενου.

Μιλώντας στο «Καλοκαίρι Μαζί στις 7» νωρίτερα ο δικηγόρος του πατέρας της Δώρας, Απόστολος Λύτρας, σημείωσε ότι η δίκη συνεχίζεται σήμερα με την εξέταση των μαρτύρων, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί σήμερα, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί μάρτυρες.

Ο ίδιος διέψευσε ότι υπάρχουν δεδομένα που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς Σοροπίδη, ότι δηλαδή δεν έδρασε μόνος του και τον κάλεσε να τα φέρει στο δικαστήριο, εφόσον υπάρχουν.

 

Ωστόσο, η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 17 Ιουλίου, λόγω ασθένειας του συνηγόρου του κατηγορουμένου. 

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, η απουσία του δεν είναι προσχηματική, ενώ εστάλη στο δικαστήριο και ιατρική γνωμάτευση με την οποία βεβαιώνεται το πρόβλημα υγείας του δικηγόρου.

 

 

«Αν η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι το έκανα εγώ τότε να με δικάσετε ακόμη και χωρίς συνήγορο», είπε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού.

 

«Θέλω να ξέρετε εγώ θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης εφοριακού εξαπολύοντας επίθεση στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Ν. Παρασκεύοπουλο, αναφέροντας πως με το δικό του νόμο ο 58χρονος αποφυλακίστηκε και στη συνέχεια δολοφόνησε την κόρη του.

«Όσες διακοπές και να γίνουν εγώ θα έρχομαι εδώ μέχρι να μας πει την αλήθεια. Γιατί παρακολουθούσε το παιδί μου που ήταν άγγελος και αν είχε συνεργό» ανέφερε η μητέρα του θύματος.