X

Συνάδελφοι Δώρας Ζέμπερη: τους είχε πει ότι θέλει να πεθάνει

Οι συνάδελφοι της 32χρονης εφοριακού κατέθεσαν σήμερα στη δίκη, που σημαδεύτηκε με την νέα επίθεση του πατέρα της στον κατηγορούμενο.

Ant1news

Με τις καταθέσεις των τελευταίων μαρτύρων συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, ενώ και αυτήν τη φορά, ο πατέρας της επιχείρησε να λιντσάρει τον κατηγορούμενο.

Οι συνάδελφοι της 32χρονης εφοριακού ήταν που κατέθεσαν σήμερα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κοπέλα.

Όπως είπαν, η ψυχολογία της ήταν άσχημη τόσο λόγω του θανάτου του φίλου της (τον τάφο του οποίου είχε επισκεφτεί τη μέρα της δολοφονίας της) όσο και εξαιτίας του πρόσφατου χωρισμού της από τον σύντροφό της.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε συνάδελφό της, όταν λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία της την είχε συμβουλεύσει να δει κάποιον ειδικό, εκείνη της απάντησε ότι η Δώρα της είπε πως το «μόνο που θέλω είναι να πεθάνω, έχασα το στήριγμά μου».

Κι αν οι μάρτυρες κατέθεσαν ότι η 32χρονη είχε καταρρεύσει χάνοντας τον φίλο και τον σύντροφό της, κανένας δεν συνέδεσε την κακή ψυχολογία της με ζητήματα της δουλειάς της.

Μία από τους συναδέλφους της, μάλιστα, τόνισε ότι δεν είχε ακούσει τίποτα για απειλές σε βάρος της Δώρας.

Ο κατηγορούμενος, από την πλευρά του, κατέθεσε ότι ενώ κρατείτο στο αστυνομικό τμήμα, αμέσως μετά τη σύλληψή του, είχε γίνει απόπειρα να τον δηλητηριάσουν.