X

Στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη που χαράκωνε μωρά

Η απόφαση της Δικαιοσύνης για τη γυναίκα που χαράκωνε μωρά στα νότια προάστια. Τι υποστηρίζει η ίδια.

Ant1news

Στο Δρομοκαΐτειο για ιατρικές εξετάσεις οδηγήθηκε με εντολή εισαγγελέα η 55χρονη από τα Άνω Λιόσια που χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα των νοτίων προαστίων.

Η δίκη της, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στις 12, αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου, αφού οι γιατροί του Ψυχιατρείου έκριναν ότι η γυναίκα πρέπει να παραμείνει εκεί για νοσηλεία τουλάχιστον για ακόμη 48 ώρες.

η συνήγορος των γονέων ζήτησε η γυναίκα να εξεταστεί για να διαπιστωθεί αν πάσχει από κάποιο λοιμώδες νόσημα, το οποίο μπορεί να μετέδωσε στα μωρά, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι απλώς χάιδευε τα μωρά και δεν τα πλήγωνε. Όπως κατέθεσε μάλιστα στους αστυνομικούς, σκοπεύει να μηνύσει τους γονείς που την κατήγγειλαν.

Η 55χρονη αναγνωρίστηκε από το υλικό των καμερών ασφαλείας στα εμπορικά κέντρα και προσήχθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου. Πρόκειται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, η οποία αφού πλησίαζε τα βρέφη σε φιλικό επίπεδο, στη συνέχεια τους έκανε χαρακιές με τα νύχια της.

Οι κατηγορίες που την βαραίνουν είναι για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της Αρχής, σε βαθμό πλημμελήματος.