X

Νέα άδεια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Ακόμη μια έξοδος απο τις Φυλακές για τον εκτελεστή της "17 Ν"

Ant1news

 Νέα 48ωρη άδεια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, αυτήν την φορά απο τις Φυλακές Βόλου, όπου έχει μεταφερθεί και κρατείται.

Ο εκτελεστής της «17Ν» πρόσφατα είχε μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις φυλακές της Κασσαβέτειας Βόλου, προακαλώντας οξύτατες αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ενώ έγιναν αφορμή και για σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση, οι συνθήκες και το παρασκήνιο της απόφασης της μεταγωγής του.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έκανε αίτηση για τέταρτη 48ωρη άδεια, την οποία έκανε δεκτή το συμβούλιο και αναμένεται να του χορηγηθεί, χωρίς να είναι γνωστός ακόμα ο χρόνος.

Ο "Λουκάς" ή "φαρμακοχέρης" της "17 Ν" Κουφοντίνας έχει λάβει άλλες τρεις 48ωρες άδειες από τις φυλακές Κορυδαλλού, πριν μεταχθεί στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

ΚΙΝΑΛ: προκλητική η αντιμετώπιση του Κουφοντίνα

Σε δήλωση του, ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει ότι «η κανονικότητα που υπόσχεται ο κ. Πρωθυπουργός μπορεί να μην ισχύει για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, αλλά φαίνεται να λειτουργεί με απόλυτη συνέπεια και ακρίβεια για τον Δ. Κουφοντίνα. Μετά την μεταγωγή του σε αγροτική φυλακή, η νέα άδεια που έλαβε σήμερα ευνοεί ακόμη περισσότερο την «κοινωνική του επανένταξη». Για την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όλα αυτά είναι κανονικά. Για την πλειονότητα του ελληνικού λαού είναι απλά προκλητικά και θα σταματήσουν μόνο όταν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δουν την πόρτα της εξόδου από την εξουσία. Γι’ αυτό θα φροντίσουν οι ίδιοι οι πολίτες.