X

Ισόβια στην 27χρονη που σκότωσε τον γείτονά της

Σε κλίμα έντασης η ακροαματική διαδικασία. Απειλές της 27χρονης στη χήρα του θύματος, που συγκλόνισε με την κατάθεσή της..

Ant1news

Σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η 27χρονη τοξικομανής η οποία τον περασμένο Νοέμβριο, υπό την επήρεια ουσιών, μαχαίρωσε και σκότωσε τον 35χρονο γείτονά της, έξω από το σπίτι του, μετά από καυγά.

Μετά την καταδίκης της η  27χρονη επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγο του θύματος και την οικογένεια του 35χρονου, με αποτέλεσμα να παρέμβουν οι αστυνομικοί για να την ηρεμήσουν.

Η χήρα του άτυχου 35χρονου, συγκλόνισε στην κατάθεσή της, περιγράφοντας πώς έχασε τον άνδρα της, το στήριγμα της, από τη μία στιγμή στην άλλη ... χωρίς αιτία, και πώς έμεινε μόνη με το 7χρονο κορίτσι της κι ένα βρέφος στην αγκαλιά.

Η οικογένεια, χάνοντας τον 35χρονο πατέρα, έμεινε ... ξεκρέμαστη, με αποτέλεσμα μην έχοντας κανένα δικό τους στην Κρήτη, να φύγει για τη Γερμανία, όπου και ζει πλέον. "Σκότωσε τέσσερις ανθρώπους: τον άνδρα μου, εμένα και τα παιδιά μας. Γιατί δε με προστάτευσε το κράτος εκείνη τη μέρα; Δικαστήρια, αστυνομία και νοσοκομείο ... Κανείς από τις αρμόδιες υπηρεσίες, δε λειτούργησε όπως έπρεπε" - είπε κλαίγοντας η χήρα.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής της 11ης Νοεμβρίου, η γυναίκα, υπό την επήρεια ουσιών, δημιούργησε επεισόδιο στη γειτονιά όπου διέμενε, στην περιοχή του Ξηροπόταμου Ηρακλείου. Ο 35χρονος γείτονάς της και πατέρας δύο μικρών παιδιών επιχείρησε να την ηρεμήσει, με τη γυναίκα να τραβάει μαχαίρι και να τον καρφώνει στο στήθος, με αποτέλεσμα ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια της συζύγου του.