X

Ειρήνη Λαγούδη: Ποινική δίωξη στον άνθρωπο που έδωσε εντολή για την δολοφονία της

Στο στόχαστρο ο ηθικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας. Στο "κάδρο" ακόμη ένα άτομο. Τι λέει στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη.

Ant1news

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στην λίμνη Τριχωνίδα.

Όπως έγινε γνωστό, με συμπληρωματική παραγγελία προς την Ανακρίτρια, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου προσωποποίησε την πρώτη ποινική δίωξη σε βάρος προσώπου, που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο πρόσωπο, φέρεται να κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός στην ανθρωποκτονία της, δηλαδή ότι έδωσε εντολή σε κάποιον ή κάποιους να δολοφονήσουν την Ειρήνη Λαγούδη. 

Ωστόσο, στο "κάδρο" των υπόπτων μπαίνει ακόμη ένα άτομο, ο φυσικός αυτουργός, αυτός που εκτέλεσε την εντολή της δολοφονίας. Πρόκειται για ένα παζλ αποκαλύψεων που τα κομμάτια του μπήκαν στη σωστή θέση μετά από έρευνες 8 μηνών στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας. 

Ο πρώτος κατηγορούμενος που έχει "προσωποποιηθεί" αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή τις επόμενες ώρες, ώστε να εξηγήσει την σχέση που είχε με την Ειρήνη Λαγούδη, αν είχαν κάποια διαμάχη και ποια ήταν αυτή, καθώς επίσης και εάν ήταν αυτός ο αποδέκτης του τελευταίου μηνύματος που έστειλε η γυναίκα μέσω ιντερνετικής εφαρμογής, γράφοντας «Θα πετάξω το κινητό μου και δε θα με ξαναδείς». 

Αμέσως μετά φέρεται η Ειρήνη να έστειλε ακόμη ένα μήνυμα προς τον αδερφό της, εξηγώντας του τι ακριβώς είχε συμβεί στη ζωή της. 

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές τα επόμενα 24ώρα, ακόμη και στην περίπτωση που ο κατηγορούμενος δεν εμφανιστεί, καθώς όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την υπόθεση δεν αποκλείεται να διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του.