X

Αθωώθηκε για την δολοφονία του 24χρονου πρώην φίλου της

“Με κακοποιούσε συστηματικά και με ωθούσε στην πορνεία από τα 15 μου”, δήλωσε στην απολογία της η 24χρονη Αλβανίδα.

Ant1news

Με την απολογία της κατάφερε να πείσει τους δικαστές και τους ενόρκους, ότι δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του θύματος και δεν είχε ωθήσει τον 22χρονο σύντροφό της να σκοτώσει τον ομοεθνή τους, με αποτέλεσμα να αθωωθεί.

Ο 22χρονος εραστής της, για τον οποίο το δικαστήριο δέχτηκε, ότι κατάφερε να μαχαιρώσει θανάσιμα το θύμα, δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 24χρονου ήταν εκεί όταν ανακοινώθηκαν οι ποινές τους, οι οποίες ήταν δύο χρόνια με αναστολή.

Στις προανακριτικές καταθέσεις της, η 24χρονη παραδέχτηκε ότι μερικές μέρες πριν από τη δολοφονία είχε διαπληκτιστεί μαζί του, επειδή ανακάλυψε πως εκείνη επικοινωνούσε μέσω μηνυμάτων με τον 22χρονο συμπατριώτη της. Τον αγαπούσα, αλλά με χτυπούσε”, ανέφερε απολογούμενη η 24χρονη.

Ο συνήγορος της δήλωσε, “Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η πελάτισσά μου θεωρητικά είχε ένα κίνητρο εναντίον του θύματος, λόγω της προγενέστερης συμπεριφοράς του σε βάρος της. Εντούτοις, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου δεν αποδείχθηκε καμία συμπεριφορά από την κατηγορούμενη η οποία να οδηγούσε σε πρόκληση αποφάσεως στους συγκατηγορούμενους της για να τελέσουν την πράξη που τους αποδόθηκε, είτε της ανθρωποκτονίας, είτε της επικίνδυνης σωματικής βλάβης”.