X

Χτύπησε την ετοιμόγεννη σύντροφό του κι έχασε ένα από τα δίδυμα

Συγκλονίζουν την κοινή γνώμη οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Ant1news

Μια υπόθεση που σοκάρει θα απασχολήσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου στις 3 Δεκεμβρίου, με πρωταγωνιστή έναν Βούλγαρο που κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος της εγκύου συντρόφου του, με αποτέλεσμα να χάσει ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Δημοκρατική”, η υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Κω τον Ιούνιο του 2015. Ο κατηγορούμενος, που ήταν μόνιμος σύντροφος της πολιτικώς ενάγουσας, ομοεθνούς συντρόφου του, η οποία τότε κυοφορούσε δίδυμα και διένυε τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, φέρεται να την τράβηξε διά της βίας έξω από την οικία του πατέρα της, να την έβαλε στο αυτοκίνητό του και στη διάρκεια της διαδρομής από την πόλη της Κω προς την Αντιμάχεια να την γρονθοκόπησε με βιαιότητα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει.

Φέρεται επιπλέον, προκειμένου να μην φαίνεται από το παράθυρο του αυτοκινήτου χτυπημένη, να της κατέβασε το κεφάλι προς τα κάτω, ενώ, επειδή αντιδρούσε, αφού την απείλησε με ένα κατσαβίδι ότι θα την σκότωνε, να την έπληξε με αυτό στην αριστερή πλευρά της κοιλιακής χώρας και στο δεξί της πόδι, συγκεκριμένα στο μηρό.

Ακολούθως, όταν έφτασαν στην οικία, όπου συμβίωναν, στην Αντιμάχεια, φέρεται να της επέφερε βίαια και ισχυρά πλήγματα με κλωτσιές στην δεξιά πλευρά της κοιλιακής χώρας, στα πλευρά και στην οπίσθια πλευρά του δεξιού ποδιού στο ύψος του μηρού.

 

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό η γυναίκα αισθάνθηκε έντονους πόνους και επισκέφθηκε τον γυναικολόγο που την παρακολουθούσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στο Γενικό Νοσοκομείο Κω. Εκεί ο γιατρός διαπίστωσε  ότι το ένα από τα δύο δίδυμα άρρεν στο φύλο ήταν νεκρό. Μέσω του μηχανήματος καταγραφής οδυνών διαπιστώθηκε πως βρισκόταν σε διαδικασία εξέλιξης τοκετού, υπεβλήθη σε καισαρική τομή και γέννησε ζωντανό ένα κοριτσάκι, ενώ αποσπάστηκε από τη μήτρα της το νεκρό άρρεν έμβρυο.

«Η σύντροφός μου δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, εκδήλωνε πολύ συχνά συμπεριφορές ζηλοτυπίας απέναντί μου, δεν  με εμπιστευόταν, και η ίδια προκάλεσε με τη χρήση κατσαβιδιού, που βρήκε εντός του αυτοκινήτου του στη διαδρομή προς την κοινή μας οικία στην Αντιμάχεια τα θλαστικά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι της και ότι εγώ απλώς τη χαστούκισα στο πρόσωπο», φέρεται να είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Δημοκρατική”.

«Η ίδια η εγκυμονούσα σύντροφός του προκάλεσε τον αυτοτραυματισμό της και τη συνακόλουθη διακοπή της κύησης της, ενώ μία βδομάδα νωρίτερα είχε και πάλι επιχειρήσει να αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι, προκειμένου να απαλλαγεί από τα δίδυμα έμβρυα που κυοφορούσε», δήλωσε η μητέρα του κατηγορούμενου, στον οποίο έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα και είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ έχει καταβάλει χρηματική εγγύηση 1.500 ευρώ.

Τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο του ενός εμβρύου είναι τα πολλαπλά και βίαια πλήγματα που δέχθηκε στην κοιλιακή χώρα η σύζυγος και ειδικά στην πλευρά όπου βρισκόταν το άρρεν έμβρυο. «Τη στιγμή μάλιστα που βρισκόταν σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη επήλθε περιφερικό οπισθοπλακουντιακό αιμάτωμα πλακούντος, αποκόλληση του πλακούντος από το άρρεν έμβρυο και τελικώς ο ενδομήτριος θάνατος του τελευταίου», αναφέρεται στη δικογραφία.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατική”, φέρεται να είχε ξαναχτυπήσει τη σύντροφό του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.