X

Στα δικαστήρια η διαμάχη του ντελιβερά με τον ιδιοκτήτη πιτσαρίας

Εκατέρωθεν μηνύσεις για την υπόθεση χειροδικίας στη Θεσσαλονίκη. Τι δήλωσε η δικηγόρος του καταστηματάρχη.

Ant1news

Η υπόθεση του διανομέα φαγητού κατά του ιδιοκτήτη πιτσαρίας εκδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοχρησίας και της οπλοκατοχής και την καταδίκη του δεύτερου σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.

Παράλληλα, ασκήθηκε μήνυση κατά του εργαζόμενου ως διανομέα στην πιτσαρία για σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ στο περιεχόμενο της μήνυσης περιλαμβάνονται και τα sms που αντάλλαξαν οι δυο άνδρες πριν φτάσουν στη χειροδικία.

«Πρόκειται περί ενός συμβάντος στο οποίο δόθηκε μονομερής δημοσιότητα και στην ουσία αποδόθηκε “κοινωνική δικαιοσύνη” ή δικαιοσύνη πλασματικά ταξική, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για διαφορά μεταξύ εργαζομένων και μάλιστα για το μεροκάματο», δήλωσε η δικηγόρος του καταστηματάρχη, Ανθούλα Ανάσογλου, στο protothema.gr.

Σύμφωνα με την πλευρά του ιδιοκτήτη της πιτσαρίας, οι δυο άνδρες χειροδίκησαν έπειτα από έντονο διάλογο που είχαν μεταξύ τους, μέσω sms που αντάλλαξαν, ενώ ο καταστηματάρχης ισχυρίζεται ότι και αυτός δέχτηκε χτυπήματα από τον υπάλληλο του, προσκομίζοντας στις δικαστικές Αρχές το αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό και την ιατροδικαστική έκθεση.

Η κα Ανάσογλου, πρόσθεσε «Ίσως, όσο και να ταυτιζόμαστε κοινωνικά με την πιο ταλαιπωρημένη κοινωνική ομάδα, όπως σίγουρα είναι οι εργαζόμενοι ως delivery, πρέπει να θέτουμε όλα τα δεδομένα σε μια δικαστική αίθουσα και όχι να διασπάμε τις δικογραφίες, αφήνοντας έξω αξιοποιήσιμο υλικό αφού τα υπόλοιπα έγγραφα θεωρούνται μη αναγνωστέα και συνεπώς μη αξιοποιήσιμα».