X

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ ζητούν 270.000 ευρώ από τον Πολάκη

Οι χαρακτηρισμοί του Αν. Υπ. Υγείας που έχουν προκαλέσει την οργή και την αγωγή των εργαζόμενων στα νοσοκομεία.

Ant1news

Εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ ζητούν 270.000  ευρώ από τον Αν. Υπ. Υγείας για τη "συστηματική προσβολή της προσωπικότητας τους, τις δημόσιες τοποθετήσεις του, που θίγουν την τιμή και την υπόληψη τους και προσβάλλουν όχι μόνο τους ίδιους ως πρόσωπα αλλά και τους εργαζόμενους, που εκπροσωπούν."

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, δήλωσε «δεν είμαστε δικομανείς, δεν θέλουμε να πλουτίσουμε. Εξ ολοκλήρου το ποσό που θα μας επιδικαστεί θα δοθεί για να καλυφθούν ανάγκές των νοσοκομείων. Θα καταθέσουμε και άλλες αγωγές και μηνύσεις και ο κ. Πολάκης θα χρειαστεί και άλλα δάνεια για να πληρώσει και εμάς και άλλους. Όταν ξεπεζέψει από το καλάμι της εξουσίας, θα είναι εντελώς μόνος»

Από την πλευρά του ο γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ, Χρήστος Παπαναστάσης, δήλωσε στους δημοσιογράφους «βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στα δικαστήρια για να καταθέσουμε αγωγή κατά του κ. Πολάκη. Μας εξυβρίζει ασύστολα με χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν  με τη θέση του Αν. Υπ. Υγείας».

Συνολικά, 18 στελέχη της ΠΟΕΔΗΝ υπογράφουν την αγωγή σε βάρος του Παύλου Πολάκη, με τον κ. Γιαννάκο να ζητεί το ποσό των 100.000 ευρώ και τους υπόλοιπους να διεκδικούν από 10.000 έκαστος.

Νωρίτερα το πρωί, ο Μιχάλης Γιαννακός είχε μιλήσει στον ΑΝΤ1 ενόψει της κατάθεσης της αγωγής κατά του Παύλου Πολάκη: