X

Εικόνες-σοκ: Οι τζιχαντιστές πετούν σε φαράγγι τις σορούς αντιπάλων τους

Οι τζιχαντιστές πρώτα σκοτώνουν τους αντιπάλους τους και μετά πετούν τα πτώματα τους σε φαράγγι φωνάζοντας «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Ant1news

 

Συνοδεία συνθημάτων και πανηγυρισμών οι τζιχαντιστές αφού εκτελούν άνδρες στην κεντρική πλατεία της συριακής πόλης τους «ξεφορτώνονται» τα άψυχα κορμιά τους.

Δεν είναι αρκετό ότι εκτελούν αμάχους, αντιπάλους ή μέλη του στρατού αλλά το αποτρόπαιο έργο τους συνεχίζεται και γίνεται ακόμα πιο φρικιαστικό.

Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε, αφού εκτελέσουν τα θύματά τους, ξεφορτώνονται τις σορούς τους πετώντας τις σε φαράγγι, συνοδεία ιαχών και πανηγυρισμών.

Όπως αποκαλύπτουν εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο Αlarabiya, τα μέλη του ΙΚΙΛ αφού δολοφονήσουν τρεις άνδρες που φορούν μαύρες κουκούλες σε κεντρική πλατεία της συριακής επαρχίας αλ-Ράκα, στη συνέχεια μεταφέρουν τα άψυχα σώματά τους σε απομακρυσμένη περιοχή.

Αφού φτάσουν σε σημείο που καταλήγει σε φαράγγι, οι μαχητές του ΙΚΙΛ πετούν τις σορούς των θυμάτων φωνάζοντας «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και πανηγυρίζοντας για το αποτρόπαιο έγκλημά τους.