X

Νεκρή από οβίδα γνωστή ηθοποιός της Συρίας

Τραγικό θάνατο από οβίδα που χτύπησε τη Δαμασκό βρήκε η 31χρονη διάσημη ηθοποιός στη Συρία, Σουζάν Σαλμάν.

Ant1news



Η πολύ γνωστή ηθοποιός στη χώρα και όχι μόνο, έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών με οβίδες την Τετάρτη σε κατοικημένη περιοχή στη Δαμασκό της Συρίας, ενώ αρκετοί ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις επιθέσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο πριν χτυπηθεί από την οβίδα είχε γράψει στο Facebook: «Μια οβίδα έπεσε κοντά στο σπίτι του γείτονά μου». Η ανάρτηση αυτή ήταν και τελευταία που έκανε η άτυχη ηθοποιός Σουζάν Σαλμάν και στη συνέχεια γνωστοποιήθηκε ο θάνατός της από τους φίλους της στο Facebook.

«Ήρθε σε μένα και προσπάθησα μάταια να την πείσω να μην επιστρέψει στο σπίτι. Μακάρι ο Θεός να πάρει την ψυχή σου πριγκίπισσα», ήταν η ανάρτηση του φίλου της Wissal Messaiti, περίπου μία ώρα αργότερα.

Η φρίκη στην Συρία συνεχίζεται σκορπώντας τον τρόμο και την δυστυχία

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τραυματισμένα παιδιά μέσα σε ένα νοσοκομείο και πτώματα τυλιγμένα μέσα σε κουβέρτες στην πόλη Αλέπο της Συρίας, μετά από μια βομβιστική επίθεση με όπλο. 

Στην αρχή του βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να εκτοξεύει έναν όλμο και στην συνέχεια ένα κτίριο φαίνεται να κατεστραμμένο από την επίθεση αυτή, με τα συντρίμμια και την σκόνη να υψώνονται στον ουρανό.

Την ίδια ώρα, οι αντάρτες στη Δαμασκό συνεχίζουν να χρησιμοποιούν όπλα κατά των δυνάμεων που είναι  πιστές στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ.