X

Ελέφαντες προστατεύουν τα μικρά τους όταν ηχούν οι σειρήνες του πολέμου στο Ισραήλ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει μία ομάδα ελεφάντων να δημιουργεί δίχτυ ασφαλείας στα μικρότερα μέλη όταν ηχούν οι σειρήνες στο Ισραήλ.

Ant1news

Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει η συγκλονιστική αντίδραση μιας οικογένειας ελεφάντων, που απαθανάτισε ο φακός τηλεοπτικού συνεργείου στο Ισραήλ και κάνει το γύρου του κόσμου μέσω του διαδικτύου.

Τα γιγαντόσωμα θηλαστικά φιλοξενούνται που φιλοξενούνται στον ζωολογικό κήπο στην περιοχή Ραμάτ Γκαν, στα περίχωρα του Τελ Αβίβ, σπεύδουν να προστατεύσουν τα μικρά τους τη στιγμή που ηχούν οι σειρήνες προειδοποίησης για αεροπορικό βομβαρδισμό.

Οι συγκεκριμένοι ελέφαντες έχουν πλέον συνηθίσει στον ήχο των σειρήνων και καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που αυτές σημαίνουν με αποτέλεσμα το ένστικτό τους να τους ωθεί να προστατεύσουν τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, δημιουργώντας έναν προστατευτικό κλοιό γύρω τους. Αν και οι σειρήνες σταμάτησαν να ηχούν τα μεγαλόσωμα ενήλικα ζώα δεν έφυγαν από το πλευρό των μικρών παρά μόνον όταν σιγουρεύτηκαν πως ο κίνδυνος έχει περάσει.