X

Αφανίζουν φυλές οι αδίστακτοι τζιχαντιστές

Οι τζιχαντιστές δέχονται ισχυρή πίεση από τα αμερικανικά βομβαρδιστικά και ξεσπούν το μένος τους εναντίον του άμαχου πληθυσμού.

Ant1news

Λουτρό αίματος σε βόρειο Ιράκ και ανατολική Συρία. Πιεσμένοι από τις αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές οι τζιχαντιστές ξεσπούν στους αμάχους, σφάζουν μειονότητες, περνούν από μαχαίρι ολόκληρες φυλές που τους αντιστέκονται, που αρνούνται να αλλαξοπιστήσουν.

Όπως η φυλή Σαϊτάτ στην ανατολική Συρία που αμφισβήτησε την κυριαρχία του Ισλαμικού Κράτους. Οι δολοφόνοι σουνίτες μαχητές τους σκοτώνουν εν ψυχρώ, τους εκτελούν με συνοπτικές διαδικασίες και κόβουν τα κεφάλια τους.

Επτακόσια μέλη της φυλής αφανίζονται χωρίς οίκτο, μόνο οι 100 ήταν μάχιμοι, οι υπόλοιποι άμαχοι.

Στο βόρειο Ιράκ και στο χωριό Κότζο οι σουνίτες τζιχαντιστές σκοτώνουν 350 αμάχους και σύμφωνα με πληροφορίες απαγάγουν 1.000 γυναίκες και παιδιά.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, γινόμαστε μάρτυρες μιας παράλογης γενοκτονίας, το δόγμα των τζιχαντιστών είναι ή ασπάζεστε τον ακραίο ισλαμισμό ή πεθαίνετε. 

Οι μάχες μαίνονται στην ευρύτερη περιοχή της Μοσούλης, εκεί όπου το φράγμα αποτελεί στρατηγικό σημείο. Οι Κούρδοι Πεσμεργκά εξοπλίζονται από αμερικανούς και γάλλους και αντεπιτίθενται.

Το αεροπλανοφόρο Τζορτζ Μπους από τον Περσικό Κόλπο απονηώνει συνεχώς βομβαρδιστικά που σφυροκοπούν τις θέσεις των τζιχαντιστών. Όμως, οι μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου έχουν βαρύ οπλισμό.

Τα όπλα που πήραν από τα στρατόπεδα των ιρακινών είναι αμερικανικά, προηγμένης τεχνολογίας.

Οι τζιχαντιστές λήστεψαν όλες τις τράπεζες της Μοσούλης και του Τικρίτ και φυγάδευσαν τον αμερικανικό οπλισμό στη βάση τους στη Ράκα της ανατολικής Συρίας για να τα ασφαλίσουν.

Με αυτά τα όπλα συνέτριψαν την πανίσχυρη 17η Μεραρχία του Μπασάρ αλ Άσαντ και αποκεφάλισαν τους σύρους στρατιώτες που αιχμαλώτισαν.  Το 1/3 της Συρίας έχει πέσει στα χέρια τους.

Το δράμα των κούρδων Γιεζίντι δεν έχει τέλος. Μπορεί οι τζιχαντιστές να εγκατέλειψαν την πολιορκία του όρους Σιντζάρ, εκεί όπου είχαν καταφύγει χιλιάδες κούρδοι, όμως οι πρόσφυγες πουθενά δεν είναι ασφαλείς.