X

Φρίκη: Αποκεφάλισαν και μωρό οι τζιχαντιστές;

Δεν έχει όρια η φρίκη που σκορπούν οι τζιχαντιστές. Σε φωτογραφία φαίνεται ένα φανατικός ισλαμιστής να απειλεί με μαχαίρι ένα μικρό κοριτσάκι.

Ant1news

Δεν έχει τέλος η φρίκη που συνεχίζουν ανελέητα και χωρίς κανένα δισταγμό να σκορπούν οι τζιχαντιστές, σπέρνοντας τον τρόμο στη Συρία και το Ιράκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, βρέθηκε η φωτογραφία ενός μωρού ανάμεσα σε πολλές ακόμα φρικιαστικές εικόνες, σε κινητό τηλέφωνο ενός τζιχαντιστής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο Κομπάνι, όπου μαίνονται οι μάχες μεταξύ Κούρδων και Ισλαμιστών. Πάντως η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιωθεί επίσημα.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Daily Mail, στη φωτογραφία  φαίνεται ένας φανατικός ισλαμιστής να απειλεί με μαχαίρι το μικρό κοριτσάκι.

Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν υπάρχει φωτογραφία  που να δείχνει τη σκηνή του αποκεφαλισμού ή το κοριτσάκι νεκρό, κάνει πολλούς να ελπίζουν ότι ίσως το μωρό γλίτωσε από τα χέρια των τζιχατζιστών.

Πολλοί μαχητές που ανέβασαν την φωτογραφία στο Facebook της έχουν δώσεοι το όνομα Melek, που σημαίνει άγγελος., σημειώνει η Daily Mail.

Χθες, μάλιστα έγινε γνωστό ότι οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν και κατόπιν σταύρωσαν και άφησαν σε δημόσια θέα έναν 17χρονο τον οποίο κατηγόρησαν ότι κατέγραφε σε βίντεο τις εγκαταστάσεις τους στη βόρεια Συρία.