X

Το μήνυμα του τζιχαντιστή δήμιου του Κάσινγκ

Προκλητικός εμφανίζεται ο δήμιος του Πήτερ Κάσινγκ σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο που αναρτήθηκε από το Ισλαμικό Κράτος, στο οποίο μιλάει άψογα αγγλικά.

Ant1news

Ο άνδρας που φέρεται να είναι ο δήμιος του Πήτερ Κάσινγκ, λίγες ώρες μετά τον αποκεφαλισμό του αμερικανού, στέλνει μήνυμα στον Μπαράκ Ομπάμα, μέσω ενός βίντεο του οποίου η γνησιότητα δεν έχει πιστοποιηθεί.

Ο άνδρας μιλάει άψογα αγγλικά, ενώ οι γονείς του θύματος έκαναν δημόσια έκκληση να μην δημοσιευτεί το βίντεο του αποκεφαλισμού του γιου τους.

Διαβάστε το μήνυμα:

«Αυτός είναι ο Έντουαρτ Πήτερ Κάσινγκ, ένας αμερικανός πολίτης της χώρας σας. Ο Πήτερ που μαχόταν εναντίον των Μουσουλμάνων στο Ιράκ, ως στρατιώτης του αμερικανικού στρατού, δεν έχει και πολλά να πει. Οι προκάτοχοί του έχουν ήδη πει αρκετά για αυτόν. Αλλά έχουμε να πούμε σε σένα Ομπάμα, ότι όπως είχε πει ο Σεΐχης Αμπού Μοχάμεντ Αλ Αντάνι, έπρεπε να έχεις φύγει από το Ιράκ εδώ και πολλά χρόνια. Σου λέμε ότι είσαι ψεύτης, ότι δεν τα έχεις αποσύρει, αλλά ακόμα κι αν το είχες κάνει, θα επιστρέψεις κάποια στιγμή. Θα έπρεπε να επιστρέψεις. Εδώ είσαι και δεν έχεις φύγει. Αλλά είσαι εδώ και έχεις κάποιους από τους απεσταλμένους σου να κάνουν τα υπόλοιπα. Οι δυνάμεις σου θα επιστρέψουν, κάνοντας μεγαλύτερους φόνους από ό,τι πριν. Θα σου υπενθυμίσουμε επίσης τα λόγια του Σεΐχη μας Αμπού Μουσάντ αλ Ζαρκαϊ, που σου είπε: η φλόγα έχει ανάψει εδώ στο Ιράκ και θα συνεχίσει να εξαπλώνεται με την άδεια και την ευλογία του Αλάχ, μέχρι να κάψει το στρατό στο Νταμπίκ.

Και να, είμαστε εδώ και θάβουμε τον πρώτο αμερικανό σταυροφόρο του Νταμπίκ, περιμένοντας διακαώς το στρατό σου να έρθει».