X

Πέθανε στα 33 του ο πιο περιζήτητος γαλαζοαίματος εργένης

Απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς το πρωί του Σαββάτου ο αδελφός του εστεμμένου πρίγκιπα του Ντουμπάι.

Ant1news



Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα το Ντουμπάι μετά το θάνατο του Σεΐχη Ρασίντ, αδελφού του εστεμμένου πρίγκιπα του Ντουμπάι, Χαμντάν. Ο Ρασίντ μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, όπως είναι το όνομά του, απεβίωσε αιφνίδια σήμερα το πρωί, σε ηλικία 33 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Ο 33χρονος Σεΐχης Ρασίντ, ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Aλ Μακτούμ, κυβερνήτη του Ντουμπάι και αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

«Σήμερα, έχασα τον καλύτερο μου φίλο και σύντροφο της παιδικής μου ηλικίας, τον αγαπητό μου αδελφό Ρασίντ», δήλωσε ο εστεμμένος πρίγκιπας του Ντουμπάι, Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ Αλ Μακτούμ. «Θα μας λείψεις», πρόσθεσε.

Μετά το θάνατο του πρωτότοκου γιου του Σεΐχη, κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος στο Ντουμπάι. Σήμερα το βράδυ θα γίνουν προσευχές στο τέμενος Zabeel, ενώ στη συνέχεια θα ταφεί στο νεκροταφείο Ουμ Harir στο Bur Dubai, σύμφωνα με την Daily Mail.

O Σεΐχης Ρασίντ ήταν ο πιο περιζήτητος γαλαζοαίματος εργένης στον κόσμο. Το 2010 ψηφίστηκε ως ένας από τους 20 πιο σέξι Άραβες για 5η συνεχή χρονιά, ενώ το 2011 το Forbes τον συμπεριέλαβε στους 20 πιο «hot» νέους γαλαζοαίματους στον κόσμο.