X

On camera οι πυροβολισμοί εναντίον Παλαιστίνιου μαχαιροβγάλτη στην Ιερουσαλήμ

Δείτε το βίντεο που δείχνει τους Ισραηλινούς αστυνομικούς να ανοίγουν πυρ και να σκοτώνουν έναν Παλαιστίνιο που μαχαίρωσε έναν Ισραηλινό έφηβο.

Ant1news



Νεκρός από τα πυρά αστυνομικών έπεσε το βράδυ του Σαββάτου ένας Παλαιστίνιος που τραυμάτισε με μαχαίρι έναν Ισραηλινό έφηβο στην Ιερουσαλήμ, λίγες ώρες έπειτα από μια παρόμοια επίθεση που είχε σαν αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους στην πόλη.

Η εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας, Λούμπα Σάμρι, είπε ότι ο έφηβος τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο και δεν υπάρχουν φόβοι για τη ζωή του, ενώ αστυνομικοί «είδαν τον τρομοκράτη που κρατούσε ένα μαχαίρι, τον πυροβόλησαν και τον εξουδετέρωσαν».

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίον του δράστη της επίθεσης καταγράφηκε σε βίντεο από τους περαστικούς.



 

Η επίθεση σημειώθηκε πριν συμπληρωθούν 12 ώρες αφότου ένας Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και σκότωσε δύο Ισραηλινούς στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, ενώ τραυμάτισε δύο ακόμη. Ο δράστης της πρώτης επίθεσης, που αργότερα η οργάνωση Ισλαμικός Τζιχάντ ανέφερε πως ήταν μέλος της, έπεσε επίσης νεκρός από πυρά αστυνομικών.

Η βία αυξάνεται στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη τις τελευταίες εβδομάδες, γεγονός που έχει πυροδοτήσει έντονες ανησυχίες.