X

Στις φλόγες αεροσκάφος της Emirates

Ένα Boeing 777 της Emirates τυλίχθηκε στις φλόγες στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Η εταιρεία επιβεβαίωσε το περιστατικό χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Ant1news

Ένα αεροσκάφος της εταιρείας Emirates έπιασε φωτιά μετά την προσγείωσή του, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε χωρίς τροχούς.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα (275 συνολικά) κατάφεραν να απομακρυνθούν σώοι από το φλεγόμενο τζετ.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, το Boeing 777 εκτελούσε πτήση από την Ινδία και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι όταν διαπιστώθηκε ότι είχε χαθεί ο ένας κινητήρας.

Η Emirates επιβεβαίωσε στο Twitter «ότι ένα ατύχημα συνέβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι την 3η Αυγούστου 2016 στις 12.45 μ.μ. τοπική ώρα», αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Παράλληλα, η εταιρεία ενημέρωσε ότι όλες οι πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι θα αναχωρήσουν με καθυστερήσεις μετά το επεισόδιο.