X

Δηλητηριάστηκε ο Ρώσος πρέσβης στο Ισραήλ

Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρεται σε νέο «χτύπημα» για το Κρεμλίνο με τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρέσβη στο Τελ Αβίβ

Ant1news


Ο πρέσβης της Ρωσίας στο Τελ Αβίβ, Αλεξάντερ Πέτροβιτς, δηλητηριάστηκε σε δείπνο σε εστιατόριο της πόλης , σύμφωνα με αναφορά του νοσοκομείου  .

Ο Ρώσος διπλωμάτης, όπως έγραψε η εφημερίδα «Yedioth Ahronoth», αισθάνθηκε δυσφορία αμέσως μετά από δείπνο με θαλασσινά, μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο του Τελ Αβίβ και εισήχθη για νοσηλεία στην εντατική θεραπεία.

Η ισραηλινή εφημερίδα  σημειώνει ότι ο Ρώσος πρέσβης μετά από μερικές ώρες ιατρικής παρακολούθησης βρίσκεται, τώρα, σε καλή κατάσταση.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, όπως αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα του f5 haber, αναφέρονται σε ενδεχόμενη προσπάθεια επίθεσης με δηλητήριο κατά του πρέσβη Αλεξάντερ Πέτροβιτς.

Η δηλητηρίαση του Πέτροβιτς ακολουθεί τα πρόσφατα γεγονότα, της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, της πτώσης του ρωσικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα με την απώλεια όλων των επιβαινόντων, αλλά και του θανάτου του Ιγκόρ  Σετσίν, κύριος σύμβουλος του διευθυντής της ‘Rosneft’, Όλεγκ Έροβινκ, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στο κέντρο της Μόσχας.