X

Με αίματα από τη Γάζα “γέμισε” το λευκό φόρεμα της Ιβάνκα Τραμπ (φωτο)

Οι χρήστες του twitter δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστες τις πόζες της κόρης του Προέδρου, κατά τα εγκαίνια της πρεσβείας του Ισραήλ, την ώρα του αιματοκυλίσματος στη Γάζα.

Ant1news

Με χάρη πόζαρε η Ιβάνκα Τραμπ στα εγκαίνια της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, την ίδια στιγμή που στη Λωρίδα της Γάζας σημειώνονταν σφοδρές αιματηρές συγκρούσεις.

Ο θάνατος δεκάδων ανθρώπων και ο τραυματισμός χιλιάδων κατά τις συγκρούσεις των Παλαιστίνιων διαδηλωτών με τις ισραηλινές δυνάμεις προκάλεσε κύμα διπλωματικών αντιδράσεων, με τις ηγεσίες χωρών της Δύσης αλλά και της Ανατολής να καταδικάζουν, έως και να προχωρούν σε αναστολή των διπλωματικών τους σχέσεων με το Ισραήλ, όπως η Τουρκία και η Νότιος Αφρική.

Στην άλλη πλευρά της Ιερουσαλήμ, εκεί όπου εγκαινιάστηκε χθες η πρεσβεία του Ισραήλ, η ηγεσία της χώρας και η διπλωματική αποστολή των Ηνωμένων Πολιτειών, με επικεφαλής την κόρη του Αμερικανού Προέδρου, Ιβάνκα, πραγματοποιούσε τα εγκαίνια της μεταφοράς της πρεσβείας, που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.

Οι φωτογραφικές πόζες της Ιβάνκα Τραμπ δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους χρήστες του Twitter, πολλοί από τους οποίους προσέθεσαν κόκκινες κηλίδες αίματος πάνω στο φόρεμά τους, για να εκφράσουν τόσο την οργή τους όσο και τη σύνδεση των δύο γεγονότων που λάμβαναν χώρα στη μία και την άλλη άκρη της ίδιας πόλης.