X

Βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο

Για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 1996-κύπελλο κυπελλούχων) στην ιστορία της η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο

Ant1news

Για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 1996-κύπελλο κυπελλούχων) στην ιστορία της η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Οι "ερυθρόλευκοι" επιβλήθηκαν 3-0 σετ της ολλανδικής Ορτεκ, στον τελικό του Τοπ Τιμς Καπ ανδρών, και κατέκτησε τον τίτλο, στο φάιναλ φορ που ο ίδιος φιλοξένησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι παίκτες του Κλαούντιο Κουέγιο ήταν εκπληκτική σε όλο το παιχνίδι και με εκπλητικά σερβίς, κυρίως από τον Μάρκος Μιλίνκοβιτς, σίγουρη υποδοχή και αδιαπέραστο μπλοκ πέτυχαν να γράψουν άλλη μια χρυσή σελίδα στην 80χρονη ιστορία του μεγαλύτερου Ελληνικού συλλόγου.

Το καλύτερο λοιπόν δώρο για τον Ολυμπιακό ήρθε στην κατάλληλη στιγμή και όλοι οι πιστοί του μέσα και έξω από το ΣΕΦ γιόρτασαν με την ψυχή τους αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Για την ιστορία αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό οι Μιλίνκοβιτς, Ντράγκοβιτς, Χριστοφιδέλης, Κουρνέτας, Χατζηαντωνίου, Τσακιρόπουλος, Δημητρακόπουλος, Σάλμον και Ντιρσέου, ενώ έτοιμοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή ήταν οι Κοτσιλιάνος, Τερζής και Αλεξανδρόπουλος.

Τα σετ: 25-23, 25-18, 25-23

Βόλεϊ-Τοπ Τιμς Καπ: Ντούκλα Λίμπερετς-Αλμερε 3-2

Στον μικρό τελικό του Τοπ Τιμς Καπ, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στο Στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας", η Ντούκλα Λίμπερετς νίκησε την Αλμερε Ομνιγουόρλντ με 3-2 και κατέκτησε την 3η θέση στη διοργάνωση.

Τα σετ: 25-20, 25-27, 20-25, 25-17, 15-6.