X

Έφαγε το μπαλάκι του Τάιγκερ Γουντς στο κεφάλι

Μπορεί να μην πέτυχε το στόχο του, που ήταν να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις, αλλά ο Τάιγκερ Γουντς τραυμάτισε -άθελα του- δύο θεατές!

Ant1news

Ο ταχυδρόμος δεν είναι ο μόνος που χτυπάει δύο φορές…

Ο Τάιγκερ Γουντς αγωνιζόταν στο τουρνουά της Φλόριντα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γκολφ, αλλά φάνηκε από νωρίς ότι δεν ήταν η μέρα του.

Αρχικά, πέτυχε ένα Γερμανό τουρίστα στο κεφάλι με την εναρκτήρια βολή του, αφήνοντας τον αιμόφυρτο. Φυσικά ο γκόλφερ δεν το έκανε εσκεμμένα, απλά ο θεατής είχε την ατυχία να βρεθεί στο λάθος σημείο και να δεχθεί το μπαλάκι από μακρινή απόσταση.

Ο Τάιγκερ Γουντς έσπευσε κοντά του, όταν πληροφορήθηκε τον τραυματισμό και του ζήτησε συγγνώμη… ενώ του υπέγραψε κι ένα αυτόγραφο.

Το απίστευτο είναι πως τραυμάτισε και δεύτερο άτομο μετά από λίγα λεπτά, όταν το χτύπημα του Τάιγκερ Γουντς στην 3η τρύπα έστειλε το μπαλάκι πάνω σε έναν άλλον άτυχο θεατή. Αυτήν τη φορά, το μπαλάκι προκάλεσε μόνο μία μελανιά, καθώς πέτυχε τον θεατή στον ώμο.

Και σε αυτήν την περίπτωση, ο άτυχος θεατής δέχθηκε τη συγγνώμη του Τάιγκερ Γουντς… και ένα αυτόγραφο.

Όταν ο θρύλος του γκολφ σταμάτησε να... μοιράζει αυτόγραφα, επέστρεψε στο παιχνίδι, αλλά η μέρα τον βρήκε στην 66η θέση της κατάταξης, αφού οι επιδόσεις του ήταν τραγικές.