X

Το τελευταίο αντίο στην Άννα Πολλάτου

Συγγενείς, συναθλήτριες και φίλοι θα πουν σήμερα στις 17:00 το τελευταίο αντίο στην Άννα Πολλάτου στην Κεφαλονιά.

Ant1news

 

Το ύστατο χαίρε στην αγαπημένη τους Άννα Πολλάτου θα πουν σήμερα το απόγευμα η οικογένεια και οι φίλοι της άτυχης κοπέλας που έχασε τόσο τραγικά τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα από την Μητρόπολη Αργοστολίου. Τιμητικό άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας θα αποδίδει τιμές, ενώ η γαλανόλευκη θα καλύπτει την σορό.

Η μοίρα επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι στη χαμογελαστή Άννα, που ταξίδευε προς την ιδιαίτερη πατρίδα της για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα και να στηρίξει με την ψήφο της τον αδερφό της Διονύση, που ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας Ηλείας όμως, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, η Άννα Πολλάτου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να φύγει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με αγροτικό αυτοκίνητο. Η σύγκρουση αυτή ήταν μοιραία για την Άννα, που έχασε τη ζωή της ακαριαία.

Η Άννα Πολλάτου ήταν μέλος της «χρυσής» εθνικής ομάδας του ανσάμπλ που χάρισε στη χώρα μας μετάλλια και πρωτιές στο τέλος της δεκαετίας του 1990 και τις αρχές του 2000, με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

Σήμερα το απόγευμα θα βρεθούν στην Κεφαλονιά και οι πέντε συναθλήτριες της από την χρυσή ομάδα που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει από συγκίνηση, η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Εύα Χριστοδούλου, η Χαρά Καρυάμη, η Μαρία Γεωργάτου και η Κλέλια Πανταζή, για να της πουν τελευταίο αντίο.

  

Συγκλονισμένη η Ειρήνη Αϊνδηλή έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook:

Αδυνατεί να το πιστέψει και η Κλέλια Πανταζή, που έγραψε: «Ναι, θα παραδεχτώ ότι ακόμα είμαι σε κατάσταση σοκ και άρνησης...