X

Συνεχίζει με Μορεσμό ο Μάρεϊ

Άλλαξε προπονητή ο Άντι Μάρεϊ, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ant1news

Στις εντολές της Αμελί Μορεσμό θα υπακούει στο εξής ο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος βρήκε στο πρόσωπο της 34χρονης Γαλλίδας τον αντικαταστάτη του μέχρι πρότινος προπονητή του Ιβάν Λεντλ.

Ο τρόπος που ο Βρετανός τενίστας αποκλείστηκε στο Ρολάν Γκαρός και η επιθυμία για ανανέωση τον έφεραν στο δρόμο της Μορεσμό, η οποία πριν από 10 χρόνια είχε ανέβει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης των γυναικών.  Στην καριέρα της είχε κερδίσει δύο τουρνουά grand slam, το 2006 αμφότερα, σε Αυστραλία και Ουίμπλεντον αντίστοιχα.

Μετά τις δοκιμαστικές περιόδους που πέρασε στο πλευρό των Μίκαελ Λοντρά, Βικτόρια Αζαρένκα και Μαριόν Μπαρτολί, η Αμελί Μορεσμό είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα στην προπονητική της καριέρα, αναλαμβάνοντας την τεχνική καθοδήγηση ενός εκ των κορυφαίων τενιστών στον κόσμο και διεκδικητή των μεγάλων τίτλων.

"Είμαι ενθουσιασμένος από τις προοπτικές της νέας συνεργασίας. Η Αμελί είναι κάποια που πάντα παρακολουθούσα και θαύμαζα", τόνισε ο Μάρεϊ, ενώ από την πλευρά της η Μορεσμό είπε: "Είμαι ενθουσιασμένη που θα δουλέψω με τον Άντι. Είναι ένας εκπληκτικά ταλαντούχος τενίστας και νιώθω ότι έχω να προσφέρω πολλά στην ομάδα του. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε δουλειά και να τον βοηθήσω να κερδίσει περισσότερα Grand Slams"