X

Σόκαρε η εικόνα της Σερένα Γουίλιαμς και η εγκατάλειψή της

Πολλά ερωτήματα όσον αφορά την κατάσταση της υγείας της έχει προκαλέσει η εγκατάλειψη της Σερένα Γουίλιαμς στο διπλό του Γουίμπλεντον.

Ant1news

Η εικόνα της διάσημης τενίστριας που αγωνιζόταν μαζί με την αδελφή της, Βένους, απέναντι στις Κριστίνα Μπαρουά και Στεφανί Βέγκελ στο διπλό του Γουίμπλεντον ήταν τουλάχιστον σοκαριστική.

Η Σερένα Γουίλιαμς, που κατά καιρούς έχει αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας, εμφανίστηκε να μην μπορεί να πιάσει ούτε το μπαλάκι, ενώ στο σερβίς δυσκολευόταν υπερβολικά ώστε και να περάσει το φιλέ. Το αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψει τον αγώνα, γεγονός που προκάλεσε έντονες ανησυχίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.



Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης πάσχει από κάποια ιογενή ασθένεια, η οποία δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στον αγώνα. Πλέον μένει να φάνει πόσο καιρό θα χρειαστεί η διάσημη τενίστρια για να επανέλθει στη δράση.



«Είμαι πληγωμένη, δεν μπορώ να συνεχίσω στο τουρνουά. Πίστευα ότι θα μπορούσα να αγωνιστώ (…) γιατί αλήθεια το ήθελα να συμμετέχω, όμως δε με άφησε», δήλωσε η Σερένα Γουίλιαμς μετά το τέλος του αγώνα.