X

Σερένα Γουίλιαμς: «Ήμουν πολύ άρρωστη στο Γουίμπλεντον»

Η 33χρονη τενίστρια μίλησε για το… «μυστήριο» του Γουίμπλεντον αλλά δεν έδωσε και πολλές λεπτομέρειες για την κατάρρευσή της.

Ant1news


Έτοιμη να επανέλθει στα κορτ δήλωσε η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία βρίσκεται στο Στάμφορντ των ΗΠΑ για το τουρνουά στο Bank of the West Classic, όπου την Τετάρτη, αντιμετωπίζει την Καρολίνα Πλίσκοβα.

 Αναφέρθηκε, όμως, και  στην κατάρρευσή της στον αγώνα του διπλού στο Γουίμπλεντον. «Ήμουν πολύ, πολύ άρρωστη", τόνισε η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο. «Τις επόμενες τρεις ημέρες δεν μπορούσα να βγω από το κρεβάτι. Φοβήθηκα. Όταν χάνεις σε ένα τουρνουά συνήθως φεύγεις. Δεν θέλεις να είσαι εκεί γύρω. Φεύγεις. Εγώ έμεινα μέχρι να τελειώσει το τουρνουά, δεν με άφησαν οι γιατροί να φύγω".

Σχολιάζοντας την εικόνα της στο σοκαριστικό βίντεο, με τα τέσσερα double fault και την εγκατάλειψη, που έκανε το γύρο του κόσμου υπογράμμισε πως «Σκεφτόμουν, είμαι εγώ αυτή; Τι συνέβη; Θεέ μου!' Αλλά είναι η πάλη μέσα μου. Δεν θέλω ποτέ να σταματήσω. Δεν τα παρατάω. Η Βίνους σχεδόν μου έδωσε μπουνιά. Είμαι η μεγάλη σου αδερφή και σου λέω να φύγεις από το κορτ, μου έλεγε. Κι εγώ της έλεγα ότι μπορούσα να τα καταφέρω».

«Έχω σκεφτεί διάφορα πράγματα. Διάφορα περνούν από το μυαλό μου. Θα κάνω πολλά τεστ στο τέλος της σεζόν και θα δούμε. Πολλά έχουν συμβεί στην οικογένειά μου και πρέπει να είμαι σίγουρη», κατέληξε η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο.